Vår personvernerklæring

Her finner du informasjon om hvordan vi behandler dine personopplysninger


PROFILERINGSARTIKLERS PERSONVERNSERKLÆRING

Oppdatert 18 juli 2018

Profileringsartikler og personvern
Profileringsartikler respekterer personvernet til kunder, partnere, pasienter, brukere og ansatte. Derfor tar Profileringsartikler personvern på alvor, og all behandling av personopplysninger er gjort i samsvar med gjeldende lover og bestemmelser om beskyttelse av data. Retningslinjene beskriver Profileringsartiklers praksis angående innsamling, bruk og utlevering av informasjon som du oppgir gjennom Profileringsartiklers nettsteder.

Personvern & oppdateringer
Dene personvernerklæringen gjelder for nettsteder som drives eller er kontrollert av Profileringsartikler As (heretter "Profileringsartikler", "vi", "vår" og "oss") og beskriver hvordan og hvorfor vi samler inn informasjon om deg og hvordan vi holde det trygt.
Les gjennom våre retningslinjer før du bruker våre webområder eller sender informasjon til oss gjennom våre nettsteder. Siden retningslinjene kan endres når som helst, anbefaler vi også at du oppdaterer deg på disse regelmessig.
Dette nettstedet kan inneholde lenker til mobile applikasjoner eller andre nettsteder som vi har ingen kontroll på. Retningslinjene gjelder bare nettsteder eller de som er knyttet til det, og gjelder ikke disse mobile applikasjoner eller andre nettsteder. Vi er ikke ansvarlig for andres retningslinjer eller til andre nettsteder.
Vi kan også linke til andre nettsteder drevet av Profileringsartiklers tilknyttede selskaper som opererer under egne retningslinjer. Hvis du åpner disse nettstedene via dette nettstedet, inviterer vi deg til å lese personvernerklæringene på disse nettstedene siden de kan være forskjellig fra dette nettstedet.
Hvis du har spørsmål, ikke nøl med å kontakte oss som angitt under Kontakt oss

Generell informasjon
Hvilken personlig informasjon om deg er samlet inn og behandlet?

Personopplysningene
Profileringsartikler kan behandle følgende personlige data:
?Informasjon vi innhenter om deg : Profileringsartikler kan samle automatisk noen teknisk informasjon, inkludert men ikke begrenset til Internet Protocol (IP)-adressen, påloggingsinformasjonen, nettleserinformasjon, plugins, tidssoneinnstillingen og operativsystemet, med hensyn til hvert av ditt besøk på Profileringsartiklers nettsted. Profileringsartikler kan også samle inn informasjon om besøket ditt, inkludert men ikke begrenset til siden du har gått på før, under og etter besøket til Profileringsartiklers hjemmeside (inkludert dato og klokkeslett), aktiviteter på nettstedet, responstiden på siden, Besøksvarighet på enkelte sider og-interaksjon informasjon med hensyn til hvert av ditt besøk på Profileringsartiklers nettsted.

?Informasjonen du gir oss : Du kan gi Profileringsartikler personlige data ved å fylle ut skjemaene, logistikkplanlegging, programmer og registrering tilgjengelig på nettstedet eller bare tilsvarende med Profileringsartikler via e-post, telefon, faks, post eller andre kommunikasjonsmåter. Dette omfatter for eksempel informasjonen du oppgir når du registrerer deg, eller bruker noen av funksjonene i Profileringsartiklers nettsteder til Profileringsartiklers tjenester.
?Personopplysningene Profileringsartikler innhenter inkluderer (men kan ikke være begrenset til) ditt navn, og/eller adresse, og/eller e-postadresse, og/eller telefonnummer og/eller arbeidssted, spesialiteter/faglige tilknytninger. Dette kan også omfatte informasjon relatert til uønskede hendelser, produkt klager og pasientsikkerhet.
?I visse tilfeller Profileringsartikler kan også motta eller samle informasjon om deg fra andre kilder, for eksempel sosiale medieplattformer, offentlige databaser eller bare informasjon vi mottar fra tredjeparter.

For hvilke formål og for hvor lenge behandles personopplysninger

Formål hvor det samles inn personopplysninger
Profileringsartikler kan behandle personopplysninger:
- for statistiske formål;
- for å analysere bruken av Profileringsartiklers nettsteder;
- forå sikre og forbedre funksjonaliteten til Profileringsartiklers nettsider;
- for å identifisere deg slik at vi kan svare på forespørsler eller spørsmål;
- sende informasjon, presentasjoner, hilsener, nyhetsbrev, invitasjon, varslinger eller andre varsler om produkter,
Merkevarer og bransjeemner;
- skreddersy vår markedsføringsprogrammer og kampanjer;
- for å fullføre, oppfylle og behandle forespurte transaksjonene hvis noen;
- for å bekrefte at du oppfyller visse kriterier og er kvalifisert for informasjon, produkter og tjenester vi tilbyr.
- å gi deg den etterspurte tjenester, dokumentasjon og produkter.

Vi kan også reidentifisere eller samle data som du har gitt til oss når du fyller ut et skjema, program og registrering og bruke det til de formål som passer oss. I de situasjonene, har Profileringsartikler mulighet å utlevere data til tredjepart uten din tillatelse.

Oppbevaringsperioden
Personopplysningene lagres så lenge det er tillatt og nødvendig for oss å oppfylle formålene som dine personlige data samles under og som nevnt ovenfor eller for hvordan de behandles videre.
Vi lagrer og behandler personopplysninger i en fornuftig periode som er konkludert ut av virksomhetens nødvendighet og for alle forpliktelser vi må overholde, som det kan være nødvendig ved lov, eller en eventuell rettslig prosess som involverer Profileringsartikler.

Vi kan også beholde dine personlige data for varigheten av forholdet med oss og så lenge nettstedet er tilgjengelig for deg.

På hvilket juridiske grunnlag bruker vi personopplysninger?
Det rettslige grunnlaget for behandling av din personlige data, for eksempel tekniske data som kan samles under ditt besøk på vårt/våre webområde(r) eller navn, e-postadresse osv., er lovlige formål som vi fører for å optimalisere og forbedre ditt besøk på våre nettsteder, eller for å motta og behandle data sendt inn via skjema, program, registrering eller når du kontakter oss via e-post, telefon eller annen måte.
I noen tilfeller kan vi måtte behandle personopplysninger for å tilby et produkt eller en tjeneste du ber om for å utføre en kontrakt hvor du er en part av kontrakten.

Vi kan bruke dine personlige data i samsvar med våre juridiske forpliktelser og andre krav om informasjon.
Vi kan behandle og beholde dataene der det er nødvendig for etablering, trening eller forsvar av juridiske krav, enten i domstolsbehandling eller i en administrativ eller juridiske krav utenom rettsalen.

Vi må også i noen tilfeller samle ditt samtykke slik at vi kan bruke din personlige informasjon for én eller flere av formålene ovenfor. For eksempel:
· geografiske informasjonskapsler og andre lignende teknologier, f.eks når et Profileringsartikler webområde krever passord, gir du oss eksplisitt tillatelse til å bruke en "vedvarende cookie", som er en liten datafil som genereres når du angi tilordnet bruker-id og passord og tilgang til området. Denne filen lagres i datamaskinens minne og gjør nettleseren til hver side som er passordbeskyttet. For mer informasjon, inviterer vi deg kontakte vår Cookie policy i informasjonskapselen policy i forhold til nettstedet]
· Gi deg etterspurte tjenester, informasjon eller produkter,
· Svare på dine spørsmål eller noen annen korrespondanse kan har sendt gjennom nettstedet.
Hvis du har sendt inn personlig informasjon, når du bruker et brukerforum eller gjort tilgjengelig av Profileringsartikler-programmet, vil slike personlige data bli behandlet basert på samtykke som du ga før du bruker forumet eller programmet.

Formidling eller overføring av personopplysninger til tredjepart
Internasjonal overføring av personlige opplysninger

Profileringsartikler er del av et globalt konsern med selskaper, og vi kan dele personopplysningene dine med andre agenter av gruppen. Slik overføring til konsernet vil bli gjort i ovennevnte forbindelse (jf delen "hva og hvor lenge personopplysninger behandles") og basert på den samme juridiske grunnen som behandling som sådan.
Vi kan også overføre data til eksterne tredjeparter som hjelper oss i behandlingen av dine personopplysninger, slik som:
· Leverandører som gir oss tjenester, f.eks ressursleverandører, forskningsorganisasjoner, markedsføringsbyråer, IT-løsninger
-service tilbydere, etc.; og
· Regulerende instanser, myndigheter og politimyndigheter; og
· Kjøpere eller potensielle kjøpere av hele eller deler av Profileringsartikler's business; og
· Eksterne revisorer og profesjonell agenter eller rådgivere; og
· Andre tredjeparter som hjelper oss å forbedre og organisere vår virksomhet og aktivitet.

Noen av disse mottakerne kan finnes i land utenfor EU/EØS, som ikke sikrer samme nivå av personvern som landet hvor du befinner deg. I de tilfeller, har Profileringsartikler implementert nødvendige mekanismer for å beskytte personlige opplysninger, inkludert spesielt (men ikke begrenset til) dataoverføringsavtaler basert på Europakommisjonens standard avtalebestemmelser eller Profileringsartiklers bindende Corporate regler.
For mer informasjon om landene der dataene overføres eller på dataoverføringer mekanismer implementert, kan du få kontakt som fastsatt i kontakt delen nedenfor.

Hvilke sikkerhetstiltak er på plass?
Alle slike deler vil være i samsvar med gjeldende lov.
Vi vil ta alle nødvendige forholdsregler for å sikre at dataene behandles sikkert og personvern data og at dine personlige data samlet inn av oss har beskyttelse som vi også gjør med vår egen konfidensielle informasjon.
Men vær oppmerksom på at det er alltid noen risiko involvert når du sender data via Internett og at vi ikke kan garantere at nettsidene er 100% trygge for ulovlige inngrep eller "hacking". Data som sendes over Internett kan være i faresonen.

Hvis du, som bruker mener at samhandlingen med oss ikke lenger er sikker og trygg (f.eks tap av passordet), inviterer vi deg til å ta kontakt med oss som fastsatt i Kontakt oss

Do Not Track
Dersom du aktiverer Do Not Track-funksjonen i din nettleser, vil vi etter beste evne skru av all sporing av ditt besøk på våre sider.
Per dags dato iverksetter vi følgende tiltak:
Registrering av besøksstatistikk i Google Analytics anonymiserer din IP-adresse
Adform-scripts ekskluderes fra alle sidevisninger
For mer informasjon om Do Not Track, se http://donottrack.us/

Dine rettigheter
Du har følgende grunnleggende rettigheter under aktuelle databeskyttelseslover og regulering:

Rett til : Du kan når som helst spørre om dine personopplysninger som behandles av Profileringsartikler og, hvis så, du kan for eksempel spørre hva dataene om deg brukes til, hensikten med slik behandling og om slike data kan avsløres.

Rettigheter for data mobilitet : Når et Profileringsartikler nettsted inneholder en funksjon som er relevante for data portabilitet, har du rett til motta dine personlige opplysninger hos Profileringsartikler i et strukturert, vanligvis brukt og maskinlesbar format slik at du kan overføre slike data til en annen datakontrollør.

Rett til retting og sletting: Hvis personlig informasjon om deg er feil eller unøyaktig, kan du be om oss å rette feil eller slette de uriktige personopplysningene dine.

Rett til protestere: Du kan til enhver tid protestere mot behandling av dine personlige data med forespørsel om å stoppe eller begrense Profileringsartiklers behandling av dine personlige data.

Rett til å klage : du har rett til å klage om behandlingen av dine personopplysninger til følgende data beskyttelse myndighet:

DATATILSYNET; https://www.datatilsynet.no/om-datatilsynet/kontakt-oss/hvordan-kan-jeg-klage-til-datatilsynet/
Vi garanterer at vi vil arbeide i god tro, samarbeide med relevante Data beskyttelse myndighet og overholde deres avgjørelse.
Vær oppmerksom på at du er fri til å trekke tilbake ditt samtykke til behandling av dine personlige data når som helst.

Selv om vi forsøker å følge de som ber om å fjerne personlige opplysninger fra våre registre, kan det ikke alltid være mulig å fjerne alle kopier avhengig av måten informasjonen ble sendt til oss på. I tillegg forbeholder vi oss retten til ikke å fjerne eller endre informasjonen til oss om en bivirkning effekt og informasjon som må oppbevares grunnet lovverk.

Annen konfidensiell informasjon
Utenom den informasjon (inkludert personopplysninger) vi ber om fra deg, Skal ikke våre nettsteder å få annen informasjon fra deg, inkludert konfidensiell informasjon. Følgelig, og bortsett fra personlige data som er nevnt ovenfor, informasjon som ikke er forespurt av oss, uansett i hvilken form - dokument, data, grafikk, spørsmål, forslag, konsept, kommentar eller andre - som du sender til oss gjennom våre nettsteder, vil bli sendt på dine egen risiko og ikke under noen omstendigheter anses som konfidensiell, med mindre annet fremgår i gjeldende lover.
Også, med mindre annet fremgår i gjeldende lover, det å sende slik informasjon til oss, gir oss rett til å bruke den, gjengi den, publisere den, endre det eller sende den å håndtere din forespørsel samt slette det, når forespørselen har blitt behandlet.

Barns personvern
Våre nettsider er ikke ment eller designet for å tiltrekke seg barn under en alder av tretten (13). Vi samler ikke personlig informasjon fra en person vi egentlig vet er et barn under en alder av tretten (13).

Kontakt oss
Nettstedet du besøker ("profileringsartikler.no") tilhører og drives av Profileringsartikler som bestemmer formål og måter for behandling av personopplysninger.

Hvis du ønsker å utøve rettighetene som er fastsatt i disse retningslinjene for personvern, eller har spørsmål til behandling av personopplysninger, kan du kontakte vår Lokale Data Privacy Officer via e-post på:
Oslo@Profileringsartikler.no

Eller de som er ansvarlig for publisering:

Kontaktinformasjon
Personvernansvarlig
Telefon: +47 988 44 838
E-post: post@involve.no
Involve Advertising AS,
Hoffsveien 1A
0275 Oslo

Merk at når du kontakter Profileringsartikler via e-post, kan du bli spurt om å svare på flere spørsmål knyttet til dine personlige data slik at Profileringsartikler kan verifisere din identitet.