About as

Om profileringsartikler AS

Om Oss

Velkommen til Profileringsartikler AS! Vi er din pålitelige partner innen profileringsartikler og reklamemateriell. Siden oppstarten i 2014 har vi hatt som mål å levere høy kvalitet og førsteklasses service til våre kunder. Med et bredt spekter av produkter og tjenester, sikrer vi at din bedrift får den oppmerksomheten den fortjener.

Våre Medarbeidere

Vi er et dedikert team på fire medarbeidere som brenner for å hjelpe våre kunder med å finne de beste profileringsløsningene. Vårt lille, men effektive team sikrer personlig service og rask respons på alle henvendelser.

En Del av Involve

Profileringsartikler AS er en del av kommunikasjonshuset Involve. Dette samarbeidet gir oss tilgang til et bredt spekter av ressurser og ekspertise, noe som gjør oss i stand til å tilby enda bedre tjenester til våre kunder. Les mer om Involve på www.involve.no.

Våre Partnere

Vi samarbeider med over 100 sertifiserte samarbeidspartnere og produsenter både i Norge og internasjonalt. Dette nettverket gjør oss i stand til å tilby et bredt spekter av produkter og løsninger som tilfredsstiller alle behov og krav.

Våre Verdier og Sertifiseringer

Hos Profileringsartikler AS er vi stolte av våre verdier og vårt engasjement for kvalitet og bærekraft. Vi er ISO9001-sertifisert av Det Norske Veritas, som bekrefter vår dedikasjon til kvalitetsstyring og kontinuerlig forbedring. I tillegg er vi Miljøfyrtårn-sertifisert, noe som understreker vårt engasjement for miljøvennlige løsninger og bærekraftig forretningspraksis.

Våre Kunder

Med over 2000 forskjellige kunder, inkludert både private og offentlige, små og store virksomheter, har vi opparbeidet oss et solid rykte i bransjen. Våre kunder velger oss for vår pålitelighet, kvalitet og konkurransedyktige priser.

Vår Økonomi

Profileringsartikler AS har nærmere 30 millioner i omsetning og er lønnsomme. Vår suksess skyldes vår evne til å levere verdi til våre kunder samtidig som vi opprettholder høye standarder for kvalitet og service.

Kontakt Oss

Vi ser frem til å hjelpe deg med dine profileringsbehov. Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat om hvordan vi kan hjelpe din bedrift med å skille seg ut i mengden.

Vi takker for tilliten fra våre kunder og ser frem til å fortsette å levere kvalitetsprodukter og enestående service i årene som kommer!

Skriv til oss