Om oss

Med over 50.000 profilprodukter i vår nettbutikk har vi et av markedets største sortiment av profileringsartikler. Vi har produkter for alle bedrifter og til alle anledninger!

Vareutvalg

I vår nettbutikk finner du et stort utvalg profilprodukter. Vi samarbeider med markedets beste leverandører for å tilby varierte profilprodukter i alle prisklasser.

Din profil er viktig

Vi hjelper til med alle typer logomerking av reklameartikler. Kontakt oss gjerne om du lurer på hvordan deres bedrift kan profileres best mulig.

Service

Takket være lang erfaring fra bransjen kan vi gi raske og korrekte svar på dine spørsmål. Fornøyde kunder er svært viktig for oss!

Profileringsartikler og profilprodukter

Profileringsartikler er et stort arbeidsområde, og vi har mange års erfaring med slike oppdrag. Vi leverer alt fra kulepenner til neseklyper og dunjakker med logo eller annen design.

Ved å gjøre din profil mer synlig vil du oppnå en positiv gevinst, og vi er opptatt av å finne fram til de produktene som har størst nytteverdi for akkurat deg. Vi er hele tiden på jakt etter å kunne tilby deg nye og spennende profileringsartikler.

Vi har lang erfaring, bred kompetanse, god service, dyktige fagfolk og konkurransedyktige priser. Vi er en profesjonell innkjøper av alt innenfor grafisk materiell. Vår hovedoppgave er å sørge for at du får produsert det du ønsker med topp kvalitet til den beste markedsprisen. Vi vil at du skal tjene på å være kunde hos oss!

Vi tilbyr også adressering, pakking, distribusjon og oppbevaring av dine ferdige produkter.

Nettbutikk som katalog

Vi i profleringsartikler as har valgt å satse på en moderne nettløsning for å kunne gi deg førsteklasses service!


Korte fakta

Firmanavn
Profileringsartikler AS
Org. nummer
980443582
Telefonnummer
95010195
E-postadresse
oslo@profileringsartikler.no